DIN KARRIÄR 

Axadana Executive Search erbjuder professionell rekrytering till näringslivet. Vi får hela tiden in nya och spännande uppdrag. Detta kan ge nya och utvecklande karriärmöjligheter även för dig. 

Kandidater 

Vår rekrytering och chefsrekrytering innebär att vi själva aktivt söker upp merparten av våra kandidater under en fokuserad och målinriktad sökprocess.  Många kandidater tar dock också egna initiativ och kontaktar oss själva. 

Nya utmaningar 

Är du intresserad av nya utmaningar? Har du redan idag en kvalificerad befattning på lednings- eller specialistnivå? Kan du dokumentera positiva resultat från tidigare anställningar? I så fall är vårt register rätt ingång för dig!

Skicka ditt CV till info@axadana.com

Bekräftelse

Vi bekräftar alltid att vi fått ditt CV, efter genomläsning. (Det kan däremot dröja något jämfört med svaren från volymdrivna rekryteringskonsulter som ofta har helt automatgenererade svar via mail).

Nytt uppdrag

Då vi får in ett nytt uppdrag som vi bedömer skulle kunna passa dig, så hör vi av oss igen för en eventuell fördjupningsintervju. Du accepterar även med detta att finnas med i våra register. 

Dina uppgifter

Vi garanterar att dina personliga uppgifter i din intresseanmälan behandlas strikt konfidentiellt och upplysningarna lämnas ej ut till våra klienter eller tredje part utan ditt godkännande.

Välkommen till Axadana.

 

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.