REKRYTERING IT

IT-konsulter / Programvaror / Hårdvaror / Återförsäljare / Distributörer

Nuläge

Det senaste åren har nyanställningsbehovet inom IT ökat mycket markant. Många företag behöver därför rekrytera nya medarbetare med hög kompetens inom ett flertal olika områden.

Samarbete

Konkurrensen har även ökat och många svenska företag har därför även etablerat samarbetsavtal med IT-konsulter från utlandet. Om ni är intresserade av samarbete med utländska IT-företag, så kan vi ombesörja kontakterna med några av de ledande aktörerna. Kontakta oss för mer information.

IT-kompetens

Om du har en ledande befattning, arbetar med projektledning eller är en kvalificerad specialist inom IT-området samt intresserad av kommande nya utmaningar, så är vi intresserade av att du kontaktar oss. Välkommen till Axadana.

Skicka ditt CV till info@axadana.com

 

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.