REKRYTERING MARKNADSCHEFER / MARKNADSCHEF

Marknadschefer och marknadsdirektörer som kan marknadsföring

Axadana rekryterar målinriktade marknadschefer, i vår inriktning av rekrytering inom marknadsföringsområdet. Våra kandidater har hög ambitionsnivå, dokumenterad framgång och stor erfarenhet inom marknadsföring. De har bakgrund från både B2B och B2C samt budgetansvar med intäktsbudget och kostnadsbudget. Många har erfarenhet av försäljning via partners i två led, dvs kanalen samt erfarenhet av personalansvar för exempelvis produktchefer. 


 Flertalet har mycket god kommunikationsförmåga och är vana vid att kommunicera och möta media och press. Axadana har nätverket som ger resultat med rätt kandidat, när det gäller rekrytering av er nästa marknadschef. Välkommen till Axadana.

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.