CHEFSREKRYTERING

Axadana

Axadana utför all rekrytering såsom chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering främst med Headhunting och alltid med fasta arvoden. Vi har ett mycket stort och upparbetat nätverk inom näringslivet, samt egna erfarenheter som chefer och ledare inom olika företag och organisationer, givetvis med egen medverkan i företagens ledningsgrupper. 


Axadana är ett rekryteringsföretag som består av rekryteringskonsulter, med ett mycket stort intresse av utvecklingsmöjligheterna och tillväxtmöjligheterna för både våra uppdragsgivares organisationer och medarbetare. Vi arbetar till en mycket stor del med fokus just på chefsrekrytering. En bra genomförd chefsrekrytering medverkar till en högre produktivitet via lägre sjukfrånvaro, ökade personliga initiativ och utvecklingsmöjligheter samt givetvis en ökad arbetsglädje och arbetsmoral. 


En framgångsrik chefsrekrytering medverkar till alla dessa positiva effekter inklusive nya utvecklingsmöjligheter samt bättre och positivare förändringsbenägenhet i organisationen. Axadana har framgångsrika erfarenheter av chefsrekrytering och bistår er gärna inför er kommande chefsrekrytering. Kontakta oss gärna för en diskussion. Välkommen till Axadana. 

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.