BEMANNING 

Axadana har fokus på professionell rekrytering och har kvalificerade samarbetspartners när det gäller renodlade bemanningsuppdrag. 

Axadana arbetar främst med rekrytering via Headhunting och i mindre omfattning med bemanning. Vi har dock aktivt samarbete med bemanningsföretag om det finns behov av ett större antal kandidater för att bemanna uppdrag hos er. Axadana  har som  tidigare nämnts rekrytering som huvudfokus, främst  chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Välkommen till Axadana.

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.