REKRYTERING DESIGN

Design 

Industridesign och möbeldesign är några av de designområden som vi speciellt intresserat oss för. Har ni behov av kvalificerade personer med specifika kunskapsområden så hör av er till oss. Axadana utför rekrytering i hela området inom design för olika branscher samt dess olika befattningsområden. 


Våra rekryteringskonsulter har mycket stor kunskap om marknaden för rekrytering inom design. Vi är ett rekryteringsföretag som ofta arbetar med Headhunting, dvs Executive Search för kunder inom design. 


Kontakta oss gärna för att få veta vad vi kan göra inom rekrytering, som just er rekryteringskonsult i hela det spännande området inom design. Välkommen till Axadana.

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.