REKRYTERING VD / VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Verkställande direktör / Verkställande direktörer / Managing Director / VD / MD  

När vi rekryterar verkställande direktörer till företag i olika branscher, så gör vi det med stor kunskap om Skandinaviens mest lämpade kandidater. Precis som när det gäller de flesta andra befattningar så är personligheten mycket viktig. 


Vi rekryterar verkställande direktörer med mycket bra ledaregenskaper och som dessutom kan leverera resultat. Vid en VD rekrytering värdesätter en positiv attityd samt förmågan att vara drivande och motivera sina medarbetare. Viktiga kriterier är också en hög ambitionsnivå samt personlig utstrålning. Axadana vet vem som är bland marknadens mest kompetenta verkställande direktörer. 


Vi har erfarenheter och kännedom inom många olika branscher och företag. Välkommen till Axadana.

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.