REKRYTERING LIVSMEDEL

FoU Forskning och Utveckling / Produktion / Logistik / Detaljhandel

Functional Foods

Functional Foods är bara några av de nyare ingredienserna i det moderna livsmedelssortimentet!

Konsumtionsvanor

Debatten om Krav-märkningens för- och nackdelar pågår också, samtidigt som diskussionen givetvis pågår kring vårt ofta osunda val av konsumtionsvaror, som alldeles för ofta innebär att vi hamnar i avdelningen för skräpmat.

Varumärken

Allt detta och mycket mer därtill pågår också, samtidigt som tillverkarna av många livsmedelsprodukter värnar förgäves om att kunna bibehålla sina varumärken och dess integritet.

Vidare framåt

Vill du byta organisation eller företag, för att komma vidare i din personliga utveckling och bredda eller specialisera dig i din yrkesutövning?

Åtgärd

Då bör du kontakta oss. Välkommen till Axadana.

Skicka ditt CV till info@axadana.com

 

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.