REKRYTERING SÄLJCHEFER / SÄLJCHEF

Säljchefer / Säljchef

När vi rekryterar försäljningschef, försäljningsdirektör och säljchef till företag i olika branscher, så gör vi det med stor kunskap om Skandinaviens mest lämpade kandidater. Precis som när det gäller de flesta andra befattningar så är personligheten mycket viktig. Vi rekryterar försäljningschefer som levererar resultat. Detta gör de genom att de bland annat har en positiv attityd samt förmågan att vara drivande och motivera sina medarbetare. 


Att enbart kunna sälja räcker inte för dessa typer av befattningar, vilket också kan vara förödande som i många fall när försäljare blir försäljningschefer. Viktiga kriterier är också att ha ett bra ekonomiskt sinne med helhetssyn kombinerat med detaljsyn. Axadana vet vem som är marknadens mest kompetenta försäljningschefer, försäljningsdirektörer och säljchefer. Vi har erfarenheter och kännedom inom många olika branscher och företag. Välkommen till Axadana.

 

Axadana är ett oberoende svenskt rekryteringsföretag. Vi arbetar som rekryteringskonsulter med uppdrag inom hela området rekrytering, exempelvis chefsrekrytering, specialistrekrytering och styrelserekrytering. Vi utför krävande rekryteringsuppdrag som Headhunters och är specialister inom området Headhunting, som är en mycket effektiv rekryteringsmetod för dagens krävande arbetsmarknad. Vi arbetar med fokus på specialister, ledare, funktionschefer och styrelseledamöter. Våra uppdragsgivare är gasell-, familje-, mellanstora företag samt stora internationella koncerner och organisationer inom ett flertal branscher i hela Skandinavien.